Groepsformules

De optie tot Groepsformules moeten op voorhand doorgegeven worden.
Dit kan niet op het moment, ter plaatse besproken worden.


1. Kordaal Menu (vanaf 6 personen)

Apéro
munt- limoen of citrus mocktail

Sharing hapjes
- Nobashi garnaal - dille - limoen
- Vleesballetjes (Holstein)
- Tomaat burrata balsamico

Hoofdgerecht
Pluma met wintergroentjes, fine de champagne en knolseldercrème
-of-
zalm béarnaise

Dessert
Dame blanche of koffie met klein dessert


€56/pp



2. Menu van de chef (vanaf 6 personen)

Voorgerecht
Carpaccio Holstein
-of-
Ceviche van zeebaars
(Wijn)

Hoofdgerecht
Pluma met wintergroentjes, fine de champagne en knolseldercrème
-of-
Zeebaars caponata met beurre blanc
(Wijn)

Dessert
Moelleux of koffie met mini dessert

*Water op de tafel inbegrepen


€ 70/pp




3. Menu Tanderus (vanaf 6 personen)

Glaasje cava

Voorgerecht
Knolseldersoepje met truffelroom

Hoofdgerecht
Pluma met wintergroentjes, fine de champagne en knolseldercrème
-of-
Zeebaars, caponata met beurre blanc
(wijn)

Dessert
Dame blanche of Moelleux

*Water op de tafel inbegrepen

€63/pp




4. A la carte (vanaf 6 personen)

Aperitief, hapjes en dessert naar keuze ter plaatse

Hoofdgerechten worden op voorhand doorgegeven vanaf 10 personen:
Keuze uit: alle hoofdgerechten op onze vaste kaart
max. 4 verschillende gerechten
Bij vlees 1 bakwijze, een enkele uitzondering kan uiteraard mits doorgegeven




5. Kindermenu


Kaaskroket
-
Moeders balletjes of vol au vent
-
Bolletje vanille met speculooscrumble

€29/pp