Groepsformules
De optie tot Groepsformules moeten op voorhand doorgegeven worden.
Dit kan niet op het moment, ter plaatse besproken worden.
1. Kordaal Menu (vanaf 6 personen)
Apéro
munt- limoen of citrus mocktail
Sharing hapjes
- Nobashi garnaal - dille - limoen
- Vleesballetjes (Holstein)
- Tomaat burrata balsamico
Hoofdgerecht
Pluma met wintergroentjes, fine de champagne en knolseldercrème
-of-
zalm béarnaise
Dessert
Dame blanche of koffie met klein dessert
€56/pp
2. Menu van de chef (vanaf 6 personen)
Voorgerecht
Carpaccio Holstein
-of-
Ceviche van zeebaars
(Wijn)
Hoofdgerecht
Pluma met wintergroentjes, fine de champagne en knolseldercrème
-of-
Zeebaars caponata met beurre blanc
(Wijn)
Dessert
Moelleux of koffie met mini dessert
*Water op de tafel inbegrepen
€ 70/pp
3. Menu Tanderus (vanaf 6 personen)
Glaasje cava
Voorgerecht
Knolseldersoepje met truffelroom
Hoofdgerecht
Pluma met wintergroentjes, fine de champagne en knolseldercrème
-of-
Zeebaars, caponata met beurre blanc
(wijn)
Dessert
Dame blanche of Moelleux
*Water op de tafel inbegrepen
€63/pp
4. A la carte (vanaf 6 personen)
Aperitief, hapjes en dessert naar keuze ter plaatse
Hoofdgerechten worden op voorhand doorgegeven vanaf 10 personen:
Keuze uit: alle hoofdgerechten op onze vaste kaart
max. 4 verschillende gerechten
Bij vlees 1 bakwijze, een enkele uitzondering kan uiteraard mits doorgegeven
5. Kindermenu
Kaaskroket
-
Moeders balletjes of vol au vent
-
Bolletje vanille met speculooscrumble
€29/pp